Holland Elektro

Presentatie nieuwe video single – Zondag 26 maart

Holland Elektro presenteert op zondag 26 maart de nieuwe single ‘Stop Go – The Berlin quest’ in Swaf in Hoorn, aanvang 21:00 uur. Inclusief Q&A met de regiseur en in aanwezigheid van het hele team van acteurs en de andere medewerkers die aan de clip hebben bijgedragen. Direct na de presentatie van de clip zal Holland Elektro de set spelen die Berlijn zo in vervoering heeft gebracht.

De clip van ‘Stop Go – The Berlin quest’ werd in januari dit jaar opgenomen op diverse locaties in Berlijn, waaronder het fameuze Ramones museum, zie foto. Het beeld vertelt het verhaal van HE-bassiste Jannelies Rickenbacker in haar zoektocht naar het beste moment om Holland Elektro datgene te leveren waar al zo lang op werd gewacht.

2017StopGoBerlinN2